7 april 2021

Spheeres benoemt Ory Zurr tot operationeel directeur


Ory Zurr is per 1 april 2021 benoemd tot operationeel directeur bij Spheeres. Hij maakt in deze rol deel uit van het managementteam van Spheeres, samen met algemeen directeur en oprichter Erik Stolk.

Ory (1974) was de afgelopen drie jaar COO bij Unit4 Bedrijfssoftware en neemt ruim twintig jaar IT ervaring mee. De focus ligt in eerst instantie op het organiseren van de groei die het low-code bedrijf nu doormaakt.

‘Spheeres biedt de mogelijkheid om complexe processen en datastructuren te modeleren in applicaties zonder dat daar programmeerkennis voor nodig is. Ieder bedrijf is met onze software in staat om zelf maatwerk te configureren, zonder de nadelen van maatwerk. Uiteraard hebben we ook consultants in dienst om klanten daarbij te helpen als dat gewenst is’, zegt Ory over zijn nieuwe rol. ‘Om de groei die wij nu doormaken in goede banen te leiden is een enorme uitdaging.’

‘De afgelopen jaren hebben we met het Spheeres team een zeer rijke en flexibele applicatie gebouwd. Steeds meer klanten zien de voordelen van onze low-code oplossing. De komende periode staat in het teken van het live brengen van een aantal innovatieve nieuwe features, het uitbreiden van ons partnernetwerk en het laten groeien van onze organisatie om onze klanten optimaal te kunnen blijven bedienen’, aldus Erik.

Ory Zurr
Erik Stolk