Data pipeline

Een data pipeline staat binnen iedere organisatie centraal

Een data pipeline is binnen iedere organisatie van cruciaal belang. Omdat veel organisaties data onvoldoende beheren, wordt er onvoldoende rendement uit gehaald. Door te werken met een data pipeline die tot in detail is geperfectioneerd, hebben uw werknemers beter toegang tot informatie om mee te werken.

Analyseer waar klanten zich bevinden in het verkoopproces met een data pipeline

Een data pipeline is een handige visualisatie van data. Hier kunt u zien waar klanten zich bevinden in het verkoopproces of orders in een productieproces. Dit zorgt voor beter inzicht en duidelijke verwachtingen.

Ontvang betere rapportages met een goed werkend systeem

Door te kiezen voor ERP software, kunt u bedrijfsprocessen beter analyseren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de gekoppelde bedrijfsprocessen. Het resultaat? U heeft meer inzicht in resultaten binnen het bedrijf.

Daarnaast zijn alle gegevens beter te beveiligen, aangezien deze worden gecentraliseerd op één vaste plek. Tal van werkzaamheden worden geautomatiseerd en alle bedrijfsprocessen worden dankzij het systeem met elkaar geïntegreerd. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat diverse afdelingen beter en sneller met elkaar kunnen samenwerken.

Genereer meer inkomsten door uw pipeline management op orde te hebben

Uit vele onderzoeken is gebleken dat als het pipeline management goed op orde is, er meer inkomsten worden gegenereerd. Niet alleen verbetert u het verkoopproces, maar u voorspelt ook toekomstige bedrijfsresultaten, analyseert diverse verkoopstrategieën voor uw bedrijf en beheert en wijst middelen toe voor het afsluiten van deals of servicecontracten. Ook beoordeelt u de voortgang voor het lopende financiële jaar en u weet precies wat u nog moet realiseren om alle targets voor het kwartaal of voor het jaar te halen.

De juiste pipeline data is een goede indicatie voor de algemene gezondheid van het bedrijf

Door te werken met de juiste data pipeline tools, kunt u een goede situatie schetsen over de algemene gezondheid van het bedrijf. Hierdoor weet u beter wat de toekomstige richting van het bedrijf gaat zijn. Eén ding is altijd zeker, zorg ervoor dat u de verschillende fasen van het proces altijd optimaal blijft beheren.

Vraag een demo aan

Neem contact op met een specialist en laat u vrijblijvend informeren. Er wordt altijd graag met u meegedacht en we kunnen een demo op maat voor u verzorgen.