top of page
Woman using MacBook Air in the office_4.png

De oplossing van Spheeres

Bouw je eigen platform door zelf gemakkelijk passende applicaties te bouwen. Zo richt je alle processen en projecten in, precies afgestemd op jouw organisatie. Wij hebben de low-code kennis, jij hebt de kennis van jouw organisatie. Uiteraard denken onze consultants graag met je mee. 

Het Spheeres platform biedt oneindig veel mogelijkheden om applicaties te ontwikkelen, volledig passend bij je eigen organisatie. Dit dankzij de low-code software waardoor codering niet van toepassing is. 

Waarom Spheeres

Bij Spheeres vinden we dat klanten de software verdienen die de time-to-market van nieuwe (software) applicaties drastisch verlagen.

 

Daarbij geloven wij dat het noodzakelijk is om een maatwerk ingericht systeem te gebruiken om zo efficiënt en volledig geautomatiseerd te kunnen werken. 

 

De afgelopen jaren is een low-code platform ontwikkeld, waarmee we dit realiseren en de total cost of ownership van software drastisch wordt verlaagd.

Visual modeling, herbuikbaarheid en een geïntegreerde database geven onze klanten de perfecte tool om zonder programmeerkennis software te ontwikkelen. 

 

Connectivity & interfacing zijn key voor iedere bedrijfsapplicatie. Het gemak, de snelheid en de felixibiliteit om te koppelen doen onze klanten kiezen voor Spheeres.

Spheeres biedt oplossingen voor

Bij Spheeres bieden wij naast platformen en software op maat ook standaard oplossingen.

Spheeres biedt o.a. oplossingen voor de volgende branches

SunSpheeres

Montage
bedrijven

Van zonwering, garagedeuren, kozijnen, veranda’s en hekwerken tot aan zwembaden op maat.

Heeft jouw bedrijf inmeters en monteurs in dienst? Kijk dan eens naar SunSpheeres.

SunSpheeres maakt het werk van alle medewerkers makkelijker. Van inmeter, verkoper, planner, monteur tot aan de boekhouder.

MetalSpheeres

Metaalbewerkings
bedrijven

MetalSpheeres biedt een volledige bedrijfsbrede productie en administratie voor de verspanende industrie.

Iedere machine is een asset, die geregistreerd en beheerd kan worden. Zowel financieel (afschrijvingen) als gereedschappen, storingen, doorlooptijden en reeds gerealiseerde productieorders.

MVPSpheeres

Minimum Viable Product

Met ons innovatieve, bewezen en veelzijdige platform bieden wij onze klanten de juiste kennis en middelen om nieuwe ideeën en bedrijfstoepassingen in korte tijd te realiseren zonder het risico van lange ontwikkeltijden en hoge kosten.

Model Spheeres

Security model

bottom of page