top of page
Consultant aan het werk met Spheeres

De oplossing van Spheeres

Bouw je eigen platform door zelf gemakkelijk passende applicaties te bouwen. Zo richt je alle processen en projecten in, precies afgestemd op jouw organisatie. Wij hebben de low-code kennis, jij hebt de kennis van jouw organisatie. Uiteraard denken onze consultants graag met je mee. 

Het Spheeres platform biedt oneindig veel mogelijkheden om applicaties te ontwikkelen, volledig passend bij je eigen organisatie. Dit dankzij de low-code software waardoor codering niet van toepassing is. 

Website afbeeldingen vierkant.png
Website afbeeldingen vierkant.png

Waarom Spheeres

Bij Spheeres vinden we dat klanten de software verdienen die de time-to-market van nieuwe (software) applicaties drastisch verlagen. Daarbij geloven wij dat het noodzakelijk is om een maatwerk ingericht systeem te gebruiken om zo efficiënt en volledig geautomatiseerd te kunnen werken. 

 

De afgelopen jaren is een low-code platform ontwikkeld, waarmee we dit realiseren en de total cost of ownership van software drastisch wordt verlaagd.

Visual modeling, herbuikbaarheid en een geïntegreerde database geven onze klanten de perfecte tool om zonder programmeerkennis software te ontwikkelen. 

 

Connectivity & interfacing zijn key voor iedere bedrijfsapplicatie. Het gemak, de snelheid en de felixibiliteit om te koppelen doen onze klanten kiezen voor Spheeres.

Website afbeeldingen vierkant.png

Security model

Model Spheeres
bottom of page