Planning software

Waarom het aanschaffen van planning software een slimme investering is

Planning software. Als bedrijf krijgt u het hele jaar door te maken met uitdagingen. Denk hierbij aan het efficiënt inroosteren van het personeel, het bijhouden van het aantal gewerkte uren en het verwerken van die uren in de administratie. Dit zijn allemaal voorbeelden van processen waar die arbeidsintensief zijn en niet direct toegevoegde waarde hebben voor de klant. Echter is het van cruciaal belang deze processen wel correct uit te voerend.

Merkt u dat een planning in Excel niet langer meer werkbaar is, dan wordt het tijd om over te stappen naar professionele software.

Het bijhouden van een planning in Excel is verleden tijd met planning software

De kans is groot dat u ooit bent begonnen met het maken en het bijhouden van een planning in Excel. Denk hierbij aan het registreren van de gewerkte uren en het inplannen van het personeel. Doordat vrijwel iedereen bekend is met Excel, is het relatief makkelijk om personeel kennis te laten maken met de planning en de kosten blijven laag.

Echter is het op lange termijn slim om te kiezen voor planning software. U weet hierdoor zeker dat u optimaal bent voorbereid op meer werkstromen en complexere situaties. Werken met verschillende tabbladen voorkomt u hiermee.

U voorkomt dat er fouten worden gemaakt

Door te werken met planning software, voorkomt u dat er fouten worden gemaakt. Excel is immers erg foutgevoelig. Hierdoor zijn invoerfouten niet heel zeldzaam, maar ook in ingewikkelde formules worden gemakkelijk fouten gemaakt. Met professionele software weet u zeker dat de urenregistratie en planning net even wat soepeler verloopt.

Met Spheeres kunnen diverse soorten software aan elkaar worden gekoppeld

Kiest u voor professionele transport planning software, dan kunnen diverse soorten software aan elkaar worden gekoppeld. Ook zijn er veel rapportagemogelijkheden, waardoor u een beter inzicht krijg in bijvoorbeeld het verwachte werkaanbod, benodigde uren en de loonkosten.

Spheeres is cloud-based, waardoor de planning beter beheerd kan worden en toegankelijker is voor collega’s.

Vraag een demo aan

Neem contact op met een specialist en laat u vrijblijvend informeren. Er wordt altijd graag met u meegedacht en we kunnen een demo op maat voor u verzorgen.