top of page

Belangrijkste eisen bij het selecteren van een low-code platform

Bijgewerkt op: 9 mei 2023

Bij het selecteren van een low-code platform is het belangrijk om rekening te houden met de behoeften en eisen van de klant. Hier zijn enkele belangrijke eisen die klanten vaak hebben bij het selecteren van een low-code platform:

Eenvoudige gebruikersinterface

Een van de belangrijkste voordelen van low code software is dat het gemakkelijk te gebruiken is, zelfs zonder programmeerkennis. Het is daarom belangrijk dat het softwarepakket een intuïtieve interface heeft en gemakkelijk te begrijpen is.


Integratiemogelijkheden

Het is belangrijk dat het softwarepakket kan integreren met andere systemen die je al in gebruik hebt. Op die manier kan je data uitwisselen tussen verschillende systemen en voorkom je dubbel werk.


Schaalbaarheid

Het is belangrijk om een softwarepakket te kiezen dat mee kan groeien met de behoeften van jouw organisatie. Het moet dus in staat zijn om grotere hoeveelheden data te verwerken en om te gaan met een groeiend aantal gebruikers.


Veiligheid en compliance

Zorg dat het low-code platform voldoet aan de huidige beveiligings- en compliancenormen om gevoelige bedrijfsgegevens te beschermen.


Ondersteuning en training Als er problemen zijn met het softwarepakket, is het belangrijk om goede ondersteuning te hebben. Kies daarom een leverancier die goede ondersteuning biedt en waar je gemakkelijk contact mee kan opnemen als dat nodig is.


Kosten

Klanten willen weten hoeveel het low-code platform kost en wat de totale eigendomskosten zijn, zodat ze de juiste beslissing kunnen nemen op basis van hun budget.

13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page