top of page

De grootste uitdagingen bij het transformeren van processen en workflows naar low-code oplossingen.

Bijgewerkt op: 9 mei 2023

Er zijn verschillende uitdagingen bij het transformeren van processen en workflows naar low-code oplossingen, maar hier zijn de drie grootste uitdagingen

Legacy systemen integreren

Een van de grootste uitdagingen bij het transformeren van processen en workflows naar low-code oplossingen is het integreren van bestaande legacy-systemen en het migreren van gegevens van deze systemen naar het nieuwe platform. Dit kan een complex proces zijn en kan de adoptie van het nieuwe platform vertragen.


Beveiliging en compliance

Een ander belangrijk probleem is het garanderen van de veiligheid en compliance van gegevens en processen die worden beheerd door het low-code platform. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de gegevens en processen veilig zijn en voldoen aan de regelgeving, terwijl ook de flexibiliteit en de mogelijkheid om snel te innoveren behouden blijven.


Acceptatie door gebruikers

Ten slotte is het belangrijk om de acceptatie van gebruikers te garanderen wanneer u overstapt naar een low-code oplossing. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat gebruikers de nieuwe oplossing begrijpen en accepteren en dat er voldoende training en ondersteuning wordt geboden om de overgang soepel te laten verlopen. Het kan ook nodig zijn om de huidige processen en workflows te heroverwegen en aan te passen om de voordelen van de nieuwe low-code oplossing volledig te benutten.

12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page