top of page

Is low-code de oplossing voor jouw organisatie?

Bijgewerkt op: 9 mei 2023

Spheeres past in de trend die marktonderzoeksbureaus als Gartner en Forrester Research onderkennen.

Met grafische designers worden de schermen en workflows en als dat nodig is zelfs de hele databasestructuur aangepast. Spheeres past daarmee in de trend die marktonderzoeksbureaus als Gartner en Forrester Research onderkennen. Ontwikkelingen in de wereld, die een impact hebben op de bedrijfsvoering van een organisatie gaan in een steeds hoger tempo. Organisaties en hun software moeten om daarbij aan te haken of liefst nog op vooruit te lopen snel en eenvoudig aanpasbaar zijn.


Schaalbaar in functionaliteit

Spheeres biedt standaard brede functionaliteit en kan met een big bang worden ingezet binnen je organisatie. Je kan er ook voor kiezen om stapsgewijs aan de slag te gaan en te beginnen met bijvoorbeeld CRM en de organisatie te laten wennen.

Schaalbaar in aantal gebruikers Spheeres draait in de cloud en eenvoudig kunnen gebruikers worden toegevoegd. Moeten externe contacten, zoals klanten of partners toegang hebben? Het security model van Spheeres biedt ongekend veel variaties. Geef klanten toegang tot hun gegevens of biedt leveranciers de mogelijkheid om hun artikelgegevens te uploaden

Schaalbaar in opslagcapaciteit

Worden er veel grote documenten opgeslagen? Bijvoorbeeld 3D tekeningen. Inzet van een speciale, naadloos geîntergreerde documentenserver zorgt ervoor dat ook de toegang tot deze documenten door de security van Spheeres wordt bewaakt.

28 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page