top of page

Maak van monteurs verkopers: Efficiëntie verhogen met de tools van SunSpheeres

Bijgewerkt op: 19 sep. 2023


Monteur die verkoopt
van monteur naar verkoper

Wil je jouw monteurs transformeren tot echte verkopers? Het is mogelijk! Geef je monteurs de juiste tools om niet alleen producten, maar ook diensten te verkopen. Ontdek hoe je alles in één handige omgeving kunt beheren en het werk voor je monteurs gemakkelijker maakt."Mijn monteurs gaan niet met een tablet werken!"

Dat valt mee, als dit hun tijd bespaart!

Het is begrijpelijk dat sommige monteurs aarzelen om met tablets te werken, maar de voordelen zijn enorm. Deze digitale tools helpen je monteurs om tijd te besparen. Met een tablet kunnen ze eenvoudig taken bijhouden, werkorders invoeren en productinformatie opzoeken, allemaal zonder het gedoe van papierwerk. Het resultaat? Meer tijd voor klantinteractie en verkoopkansen.


Geen extra werk of gedoe meer. Klus afgerond op locatie en dan direct klaar met de administratie

Dankzij geavanceerde tools kunnen monteurs hun werk ter plaatse afronden. Ze kunnen diensten voltooien, klantfacturatie genereren en zelfs betalingen accepteren, alles zonder terug te hoeven keren naar kantoor. Hierdoor wordt de administratie een fluitje van een cent en kunnen monteurs meer klussen op een dag afhandelen.


Foto's als bewijsmateriaal voor de administratie/sales

Beeldmateriaal is krachtig. Deze tools stellen monteurs in staat om foto's als bewijsmateriaal vast te leggen en deze direct te koppelen aan werkorders. Dit biedt niet alleen transparantie aan de klant, maar dient ook als overtuigend bewijsmateriaal voor administratieve doeleinden en mogelijke upsellingkansen aan de klant.


Ingebouwde checklist, zodat er niks kan worden vergeten

Vergeetachtigheid behoort tot het verleden met de ingebouwde checklists in deze tools. Monteurs kunnen alle stappen van een taak of service volgen zonder iets over het hoofd te zien. Dit garandeert consistentie in dienstverlening en klanttevredenheid, terwijl tegelijkertijd kansen voor cross-selling en upselling worden gemaximaliseerd.


Met de juiste tools in handen kunnen monteurs niet alleen efficiënter werken, maar ook hun verkoopvaardigheden benutten om extra inkomsten te genereren voor jouw bedrijf. Investeer in deze technologieën en zie je monteurs evolueren van uitvoerders naar winstgenerators.


We hopen dat dit artikel je heeft geholpen inzicht te krijgen in hoe je monteurs kunt ondersteunen en de bedrijfsprestaties kunt verbeteren. Voor meer informatie over de beschikbare tools en hoe ze je bedrijf kunnen helpen, neem contact met ons op.


12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page