top of page

Spheeres Business Intelligence (SBI), haal meer uit data

Bijgewerkt op: 9 mei 2023

Data is het nieuwe goud! Maar hoe maak je van je gegevens een waardevolle informatiebron en creëer je bruikbare informatie? Of beter gezegd; Hoe haal je het goud uit de data?

Tegenwoordig draait alles om data. We produceren gegevens in elk aspect van ons bedrijf en met zoveel gegevens die binnenkomen, is een goed datamodel en een BI-tool van cruciaal belang bij het nemen van solide strategische zakelijke beslissingen.

Wij bieden de Spheeres Business Intelligence (SBI) oplossing aan om met ongekende snelheid passende datamodellen te bouwen waarbij elk aspect van het bedrijf wordt ondersteund en ervoor wordt gezorgd dat we de gegevens verzamelen en opslaan die jouw organisatie naar dat volgende niveau kunnen helpen. Maar hoe gebruik je deze data en hoe krijg je het benodigde inzicht om die volgende belangrijke beslissing te nemen? De hoeveelheid data die we genereren is enorm. Het komt uit verschillende bronnen in verschillende structuren en verschillende formaten. Het vermogen om al deze data bij elkaar te brengen en om te zetten in een inzichtelijk rapport of dashboard is belangrijker dan ooit.

Nu Spheeres de wereld heeft geopend voor BI-tooling, bieden we onze gebruikers die laatste stap om volledig gebruik te maken van hun opgeslagen goud.Koppel het aan Spheeres CRM om snel inzicht te krijgen in conversiepercentages, omzetgroei en jaarlijks terugkerende omzet. Koppel het aan Spheeres ERP om meer controle te krijgen over orderverwerking en voorraadbeheer, verreken de geregistreerde tijd met gebudgetteerde uren om het project budget te monitoren, monitor de prestaties van specifieke teams of productgroepen of ontvang de juiste overzichten om te kunnen bijsturen in uw bedrijfsprocessen. Dit zijn slechts enkele commerciële voorbeelden van de onbegrensde mogelijkheden die de Spheeres BI-tool biedt. Een ander heel belangrijk voorbeeld is de validatie van en de nauwkeurigheid van gegevens. Wanneer je bedrijfsgegevens consolideert voor BI-doeleinden, koppel je vaak grote hoeveelheden gegevens uit verschillende delen van de organisatie die je normaal gesproken niet zou combineren. Het combineren van deze gegevens kan leiden tot het opsporen van discrepanties tussen gegevens, en brengt overzicht van fraude, fouten of andere vormen van ongeoorloofde gegevensmanipulatie die anders wellicht onopgemerkt zouden blijven.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen en hoe wij data kunnen omzetten in bruikbare inzichten? Neem contact op met een van onze commerciële collega’s of consultants voor een presentatie of demonstratie op maat.


24 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page