top of page
Onboarding Spheeres

Services

Je wilt vanaf de eerste dag prettig werken met de oplossing van Spheeres. Daar zorgen wij samen met jou voor.

Onze consultants, het onboardingprogramma en de kennisbank helpen je daarbij. Daarnaast is onze support afdeling op werkdagen bereikbaar om je snel te kunnen helpen. 

Website afbeelding Spheeres
Service onboarding

Onboarding

Bij Spheeres zorgen we voor een snelle, zorgeloze en soepele onboarding zodat je flitsend van start kan. Zo weet je zeker dat je alle mogelijkheden van de software optimaal gebruikt. Dankzij de Low-code oplossing kunnen we in korte tijd het platform volledig passend bij wat jou organisatie nodig heeft, inrichten. ​

Website afbeelding Spheeres

Consultancy

Ook na de inrichting kan het advies van een Business Consultant fijn zijn. Want, ben je zo goed op weg? Of kan je nog slimmer werken? Een consultant weet wat er in jouw branche speelt. Bekijk hier de mogelijkheden.

Website afbeelding Spheeres
Service consultancy
Service kennisbank

Kennisbank

Zodra je aan de slag bent gegaan met de oplossing van Spheeres, loop je ongetwijfeld tegen onduidelijkheden aan. Ook zul je niet meteen weten hoe alle features werken. In de kennisbank verzamelen we zoveel mogelijk informatie om je op weg te helpen maar ook om vragen die je in een latere fase zult hebben, te beantwoorden.

Website afbeelding Spheeres

Support

We vinden het belangrijk dat iedereen op een fijne manier werkt met de oplossing van Spheeres. 

 

Onze support afdeling op werkdagen bereikbaar om je snel te kunnen helpen. 

Website afbeelding Spheeres
Service support
bottom of page