top of page
Ontwerpen op een Tablet

Service excellence bij Spheeres: Lowcode software op zijn best

Je wilt vanaf de eerste dag prettig werken met de oplossing van Spheeres. Wij zorgen ervoor dat we samen direct van start kunnen en wij blijven service en ondersteuning bieden, daar waar het nodig is. Ook na het eerste contact.

Onze consultants, het onboardingprogramma en de kennisbank helpen je daarbij. Daarnaast is onze support afdeling op werkdagen bereikbaar om je snel te kunnen helpen. 

Spheeres is toegewijd aan het leveren van de ultieme service. Met ons lowcode-platform kunnen ontwikkelaars snel en efficiënt op maat gemaakte software creëren. Wat onderscheidt ons?

1. Deskundige Ondersteuning: Ons team van experts staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.
 

2. Training en Educatie: We bieden uitgebreide trainingen om jouw vaardigheden te verbeteren en je kennis up-to-date te houden.
 

3. Actieve Gemeenschap: Doe mee met onze gemeenschap om ideeën te delen en samen te werken met gelijkgestemde ontwikkelaars.
 

4. Reguliere Updates: We blijven investeren in ons platform en leveren regelmatig updates en nieuwe functies.
 

Bij Spheeres geloven we in de kracht van lowcode-ontwikkeling en ondersteunen we jou bij elke stap van je reis. Sluit je aan bij ons en ervaar de toekomst van softwareontwikkeling.

Service onboarding

Onboarding

Bij Spheeres zorgen we voor een snelle, zorgeloze en soepele onboarding zodat je flitsend van start kan. Zo weet je zeker dat je alle mogelijkheden van de software optimaal gebruikt. Dankzij de Low-code oplossing kunnen we in korte tijd het platform volledig passend bij wat jou organisatie nodig heeft, inrichten. ​

Service consultancy

Consultancy

Ook na de inrichting kan het advies van een Business Consultant fijn zijn. Want, ben je zo goed op weg? Of kan je nog slimmer werken? Een consultant weet wat er in jouw branche speelt. Bekijk hier de mogelijkheden.

Service kennisbank

Kennisbank

Zodra je aan de slag bent gegaan met de oplossing van Spheeres, loop je ongetwijfeld tegen onduidelijkheden aan. Ook zul je niet meteen weten hoe alle features werken. In de kennisbank verzamelen we zoveel mogelijk informatie om je op weg te helpen maar ook om vragen die je in een latere fase zult hebben, te beantwoorden.

Service support

Support

We vinden het belangrijk dat iedereen op een fijne manier werkt met de oplossing van Spheeres. 

 

Onze support afdeling op werkdagen bereikbaar om je snel te kunnen helpen. 

bottom of page