top of page
Support

Support, hoe kunnen wij je helpen?

Bij Spheeres geloven we in het leveren van de best mogelijke ervaring aan onze gewaardeerde klanten. Onze toewijding aan kwaliteit reikt verder dan alleen onze producten en diensten; het omvat ook onze klantenservice en support.

 

Deze pagina is bedoeld om jouw te begeleiden bij eventuele vragen of problemen die je kunt tegenkomen

Neem contact met ons op

Als je geen antwoord op jouw vraag kunt vinden in onze FAQ's of als je persoonlijke hulp nodig hebt, staan onze klantenservicemedewerkers klaar om je te helpen.

 

Via de volgende kanalen kan je contact met ons opnemen:

Stuur ons een bericht: Klik op de stuur ons een bericht-optie rechtsonder op deze pagina om direct met een van onze vertegenwoordigers in contact te komen.


E-mail: Stuur ons een e-mail op info@spheeres.com en we zullen zo snel mogelijk reageren.


Telefoon: Bel onze klantenservice op +31 (0) 85 080 1970 tijdens onze kantooruren voor telefonische ondersteuning.

Formulier: Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Technische Ondersteuning

Technische ondersteuning

Voor technische vragen of problemen met onze producten, raden we u aan contact op te nemen met onze technische ondersteuning. Onze technische experts zijn beschikbaar om u te begeleiden bij het oplossen van problemen en ervoor te zorgen dat uw Spheeres producten optimaal presteren.

Feedback

Uw feedback is waardevol

Bij Spheeres streven we ernaar om voortdurend te verbeteren en uw feedback is van onschatbare waarde. Als u suggesties heeft voor verbeteringen, klachten wilt indienen of ons gewoon wilt vertellen over uw ervaring met onze producten en diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen er alles aan doen om uw suggesties in overweging te nemen.

Veiligheid en Privacy

Veiligheid en Privacy

Bij Spheeres.com hechten we grote waarde aan de veiligheid en privacy van onze klanten. Alle informatie die u met ons deelt, wordt vertrouwelijk behandeld en volgens strikte beveiligingsnormen bewaard. U kunt meer informatie vinden over ons privacybeleid en hoe we uw gegevens beschermen op onze Privacybeleid pagina.

Bedankt voor je bericht!

Neem contact met ons op

Icoon telefoon website Spheeres

Telefoon

Icoon mail website Spheeres

Email

bottom of page