top of page
Low-code

Low-code | Software op maat

Bedrijfssoftware op maat zonder te programmeren.

 

De low-code oplossing sluit naadloos aan op alle business processen en is is razendsnel op maat te ontwikkelen.​

Dit betekent flexibiliteit, lage kosten en snel terugverdienen

Ingewikkelde applicaties zonder codering

Low-code development is een softwareontwikkelingsbenadering die het mogelijk maakt om applicaties te maken met behulp van visuele interfaces en vooraf gebouwde componenten in plaats van traditionele programmeertalen.

 

Low-code platforms bieden een grafische gebruikersinterface waarmee ontwikkelaars vooraf gebouwde blokken code, vooraf gedefinieerde workflows en andere visuele componenten kunnen slepen en neerzetten om een applicatie te maken.

Het idee achter low-code development is om het sneller en gemakkelijker te maken om applicaties te creëren. Door een low-code platform te gebruiken, kunnen ontwikkelaars snel een applicatie maken zonder code vanaf nul te hoeven schrijven.

 

Low-code development is ook bedoeld om niet-technische mensen in staat te stellen applicaties te maken zonder uitgebreide kennis van programmeertalen.

 

Low-code development heeft verschillende voordelen, waaronder verminderde ontwikkeltijd en -kosten, gemakkelijkere samenwerking tussen ontwikkelaars en zakelijke gebruikers, en een grotere flexibiliteit in softwareontwikkeling.

 

Bovendien kan low-code development worden gebruikt om een breed scala aan applicaties te maken, waaronder mobiele apps, webapplicaties en softwareoplossingen voor bedrijven.

Direct implementeren en bouwen

Met regelmaat organiseert Spheeres 'bouwdagen' zodat je samen met onze consultants kan ontdekken hoe de oplossing naadloos aansluit bij jouw organisatie. 

Sfeer

Bedankt voor je bericht!

Samenwerken?

Laat het ons weten!

Icoon telefoon website Spheeres

Telefoon

Icoon mail website Spheeres

Email

bottom of page