top of page

De kant-en-klaren lowcode oplossingen van SpheeresIn de snel evoluerende wereld van bedrijfssoftware is het van cruciaal belang om voorop te blijven lopen.


Spheeres, een toonaangevend bedrijf op het gebied van low-code en no-code oplossingen, biedt een breed scala aan innovatieve softwarepakketten die bedrijven transformeren en optimaliseren.


De kant-en-klare oplossingen van Spheeres


Van het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen met SunSpheeres tot het mogelijk maken van flexibiliteit in metaalbewerking met MetalSpheeres.


En van het snel bouwen van Minimum Viable Products met MVPSpheeres tot het verbinden van data met bedrijfsprocessen met EcoSpheeres, elk pakket is ontworpen om specifieke zakelijke uitdagingen aan te pakken.


Duik met ons mee in de unieke kenmerken van elk Spheeres-pakket en ontdek hoe deze softwareoplossingen de sleutel kunnen zijn tot efficiëntie, flexibiliteit en innovatie binnen jouw organisatie.


Verken de toekomst van zakendoen met Spheeres en geef jouw bedrijf de tools om te gedijen in een steeds veranderende zakelijke omgeving.SunSpheeres: Vereenvoudiging van bedrijfsprocessen

SunSpheeres is de allesomvattende oplossing voor bedrijven met inmeters en monteurs in dienst.


Deze krachtige software stroomlijnt niet alleen het werk van inmeters, verkopers, planners en monteurs, maar biedt ook het management essentiële tools voor overzicht.


Met rapportagetools en dashboards behoudt het management controle en inzicht in alle bedrijfsactiviteiten.


De speciale productiemodule automatiseert het genereren van gedetailleerde zaaglijsten en houdt de voorraad nauwlettend in de gaten.

In combinatie met de Spheeres productconfigurator ben jij klaar voor elke klus!


SunSpheeres is de sleutel tot efficiëntie en samenwerking binnen jouw organisatie.


 

MetalSpheeres: Flexibiliteit in metaalbewerking

Voor metaalbewerkende bedrijven die behoefte hebben aan flexibiliteit, is er MetalSpheeres.


Dit low-code platform is ontwikkeld in samenwerking met experts uit de metaalverwerkende industrie. In tegenstelling tot gangbare systemen biedt MetalSpheeres de nodige flexibiliteit voor projectmatig werken.


Het platform past zich aan aan de unieke behoeften van jouw bedrijf, waardoor de beperkingen van traditionele softwaresystemen worden doorbroken.


Kies voor MetalSpheeres en ervaar vrijheid in metaalbewerking.


 

MVPSpheeres: Snel en efficiënt Minimum Viable Products bouwen

MVPSpheeres, oftewel Minimum Viable Product, is de oplossing voor bedrijven die snel en efficiënt willen innoveren.


Met minimale training van slechts 2 tot 3 dagen kunnen gebruikers geavanceerde tools binnen het platform benutten voor het bouwen van hun eigen toepassingen en integraties.


Dit stelt organisaties in staat om snel prototypes te ontwikkelen en ideeën tot leven te brengen zonder kostbare tijd te verliezen aan uitgebreide trainingen.


MVPSpheeres is de sleutel tot snelle innovatie en marktintroductie.


 

EcoSpheeres: Verbinden van data met bedrijfsprocessen

EcoSpheeres tilt de samenwerking tussen leveranciers en klanten naar een hoger niveau door data te koppelen aan bedrijfsprocessen.


Ontstaan vanuit de behoefte om catalogusdata digitaal aan te leveren en up-to-date te houden, biedt EcoSpheeres een geavanceerde oplossing voor bedrijven die streven naar een naadloze integratie van data in hun workflows.


Breng leveranciers en klanten dichter bij elkaar met EcoSpheeres en optimaliseer de stroom van informatie binnen jouw bedrijf.

8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page