top of page

Spheeres: Dé krachtpatser in cloud-based bedrijfsapplicaties

Bijgewerkt op: 6 jun. 2023

Het Spheeres cloud-based ontwikkelplatform voegt zich naar de behoeften van de gebruiker en is razendsnel aan te passen.

Spheeres is een cloud-based platform dat moderne, krachtige en flexibele, bedrijfsbrede oplossingen biedt waarmee organisaties hun productiviteit en serviceniveau aanzienlijk kunnen verbeteren. Door middel van ‘prescriptive’ low-coding leent Spheeres zich uitstekend voor vrijwel alle markten en toepassingen.


Onder leiding van Erik Stolk heeft een team van 15 man 5 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van Spheeres. Eerder door onze directeur ontwikkelde software vormt de basis voor een brede selectie deelapplicaties. Zo voorziet Spheeres onder andere in CRM, ERP, productie-, project-, inkoop-, verkoop-, case- en workflow management waarbij alle deelapplicaties bovendien volledig op elkaar aansluiten. Spheeres is ontwikkeld vanuit de gedachte dat een bedrijfsapplicatie de unieke werkprocessen binnen een organisatie moet ondersteunen en bovendien moet kunnen meegroeien met de organisatie en de continu veranderende informatiebehoefte. En dat blijkt een schot in de roos. Sinds de lancering begin 2020 heeft Spheeres een vlucht genomen. Het platform wordt inmiddels wereldwijd gebruikt in diverse marktsegmenten. Het team is sinds de lancering van 15 naar 28 medewerkers gegroeid die op verschillende locaties werkzaam zijn.


In samenwerking met de klant wordt door ons Spheeres-team een database en userinterface opgebouwd. Deze is volledig toegespitst op de werkprocessen van deze klant. Door de grafische configuratiemogelijkheden en optimale samenhang tussen database en userinterface wordt in recordtempo een tailor-made bedrijfsapplicatie op poten gezet. Vervolgens kan het systeem via diverse wizards nog eindeloos worden uitgebreid met query’s, templates, kanbans en planning tools. In de Nederlandse Spheeres-Labs worden applicaties ontwikkeld mét en vóór diverse partners en ‘early adopters’ binnen diverse marktsegmenten. In het lab worden partners optimaal ondersteund om hun gedachten snel om te zetten in unieke bedrijfsapplicaties.


Deltavorm heeft als wereldspeler in de snoepvorm business in samenwerking met Spheeres een volledig geïntegreerd cloud-based ERP systeem in gebruik genomen. Hun Spheeres systeem dekt alle bedrijfsprocessen en bevat de ruim 30.000 unieke snoepvormdesigns waaronder de bekende autodrop. Dit archief met al hun in de loop der jaren gemaakte vormen is van nieuwe codering voorzien en benaderbaar gemaakt voor de klanten van Deltavorm. Deltavorm is een innovatief bedrijf dat voor de innovatieve en flexibele opzet van Spheeres heeft gekozen om haar positie als wereldmarktleider te borgen.


Corsearch is een wereldwijde speler op het gebied van brand-protection en anti-piracy en zet het Spheeres-platform in voor diverse Fortune 500 klanten. Met Spheeres levert Corsearch haar klanten data, analyses en services die hen ondersteunen in het beheren van hun assets en hen helpen commerciële risico’s te verlagen.


Spheeres stimuleert ‘continuous improvement’. Geen Big Bang implementatie waar voor aanvang van de bouw moet worden nagedacht over wat er de komende 5 jaar nodig zal zijn, maar ontwikkeling van een applicatie die meegroeit met de organisatie. Ons platform onderscheidt zich bovendien van andere low-coding systemen door de extreem snelle opbouw. De mogelijke toepassingen zijn haast eindeloos doordat alle onderdelen te combineren en naar behoefte aan te passen zijn. Daardoor is de cost-of-ownership erg laag ten opzichte van alle losse systemen die anders aangeschaft moeten worden. Dit alles gecombineerd met een snelle time-to-market maakt Spheeres een regelrechte krachtpatser in cloud-based bedrijfsapplicaties.

20 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page